Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Bezmaksas pakalpojums OCTA klietiem!
Publicēts 7. aprīlī, 2010.
Apdrošināšanas sabiedrības „BALTA” dati liecina, ka viena no sarežģītākajām situācijām, ar ko saskaras Latvijas autovadītāji, rodas, kad transportlīdzeklis dažādu iemeslu dēļ vairs nevar turpināt ceļu un tam ir nepieciešama evakuatora palīdzība. Tāpēc uzsākot sadarbību ar degvielas mazumtirgotāju „Latvija Statoil”, AAS „BALTA” ir ieviesusi ekskluzīvu pakalpojumu OCTA polises īpašniekiem, kas autovadītājiem sniegs iespēju saņemt evakuatora palīdzību bez maksas.

Turpmāk visi autovadītāji, kas iegādāsies AAS „BALTA” OCTA apdrošināšanas polisi kādā no „Statoil” degvielas uzpildes stacijām, saņems iespēju nepieciešamības gadījumā izmantot transportlīdzekļu evakuatora pakalpojumus, kas nodrošinās cietušā transportlīdzekļa bezmaksas nogādāšanu uz klienta norādīto vietu 50 kilometru rādiusā no negadījuma vietas visā Latvijas teritorijā. Tāpat arī klienti varēs konsultēties pa tālruni, lai ceļu satiksmes negadījuma situācijā varētu saņemt padomus par pareizāko rīcību. Līdz šim šādas priekšrocības tika piedāvātas tikai KASKO klientiem.

„Parastais OCTA polises segums nodrošina to, ka tiek segti tikai īpašnieka nodarītie zaudējumi trešajām personām. Ieviešot jauno piedāvājumu, vēlamies sniegt būtisku atbalstu arī pašiem OCTA polišu īpašniekiem brīžos, kad nepieciešama auto transportēšana pēc satiksmes negadījuma. „BALTA” aptaujātie autovadītāji ir atzinuši, ka tieši auto transportēšana pēc negadījuma sagādā vislielākās galvassāpes un lielus papildu izdevumus, jo atšķirībā no sīkām tehniskām ķibelēm, kuras novērst var palīdzēt tuvinieki, draugi vai citi satiksmes dalībnieki, auto transportēšana ir sarežģītāk īstenojama. Piemēram, ja automašīna ir grāvī, tad ne kurš katrs to varēs palīdzēt nogādāt atpakaļ uz ceļa,” skaidro Aivars Vilnītis, AAS „BALTA” valdes loceklis.

AAS „BALTA” un „Latvija Statoil” sadarbības mērķis ir ieviest OCTA polises paplašināto piedāvājumu kā pastāvīgu, ekskluzīvu priekšrocību AAS „BALTA” klientiem „Latvija Statoil” degvielas uzpildes stacijās.

Praktiskie ieguvumi autovadītājiem/-ām:
· Transportlīdzekļa transportēšana/evakuācija, ja transportlīdzeklis ir cietis CSNg (ceļa satiksmes negadījumā) un tehniski nespēj vairs pārvietoties;
· Transportlīdzekļa izcelšana atpakaļ uz ceļa, ja tas, piedaloties ceļa satiksmē, ir nobraucis no ceļa un saviem spēkiem nevar uz tā atgriezties;
· Tagad arī OCTA klienti varēs saņemt konsultācijas pa tālruni, lai CSNg situācijā varētu konsultēties par pareizu rīcību. Līdz šim šāda iespēja tika piedāvāta tikai KASKO klientiem.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: